Activiteiten

Activiteiten zijn belangrijk om teamgeest te creëren en uw medewerkers te bedanken.

Wij zijn perfect gelegen in een prachtige groene omgeving en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een unieke ervaring te laten beleven.

Ontdek onze activiteiten of vertel ons uw wensen ...

ONDERSTEUNING EN AMUSEMENT

MTB-TOCHT

Wat is er beter om de Ardennen te ontdekken dan via een MTB-tocht met gids? Het domein van Palogne biedt tal van bijzondere ervaringen: speleologie, rafting, kajakken, klimwand of klimrots, boogschieten (mogelijk om dit op het terrein van Château de Harzé te organiseren).

2 daagsen training - TOP SEMINAR

Deze 2-daagse training is voor managers / bestuurders / directeuren die een team moeten aansturen en niet tevreden zijn over de output ervan. Wij leren je jouw team mee te laten denken in de slag die de organisatie moet maken. Gebruik makend van hun energie, kracht en creativiteit.
Met als doel: 1+1=3.

CULINAIRE ONTDEKKINGEN

MEEL- EN BAKKERIJMUSEUM

Ontdek de noeste, maar aanlokkelijke arbeid van de bakkers van weleer bij een bezoek met gids aan het Meel- en bakkerijmuseum. Extra: maak zelf een klein appelgebak dat u mee naar huis mag nemen en natuurlijk .... opeten.

WHISKY-PROEVERIJ

Kenners laten u kennismaken met de wereld van whisky, wijn of rum, op basis van uw wensen.

NATUUR EN ONTSPANNING

TAI CHI, MASSAGES

Behoefte aan ontspanning in een rustige omgeving? Geniet van een ontspannende ervaring met tai chi, een massage of een schaterlach met de school van de lach.

ONZE NATUURGIDSEN NEMEN U MEE OP ONTDEKKING VAN DE AARDE

Bezoek met gids in het gebied Natura 2000 (diverse thema's mogelijk), bezoek aan een bijenkorf, enz.

Boek nu

Reserveer :

Do Not Track détecté